Cereți mai multe detalii sau programați o prezentare 

Acest pachet a fost conceput pejntru a putea fi folosit de majoritatea companiilor din România. Pe lângă varianta standard optimizată pentru piața româneasca mai cuprinde un set minim de particularizări pentru a se adapta mai bine specificului activității clientului.

Acest pachet este destinat activităților care solicită un nivel mediu de complexitate a documentelor generate.

Din punctul de vedere al licențelor de utilizare, acest pachet permite utilizarea tuturor programelor online incluse în "Biroul Viitorului" având o configurație standard optimizată pentru vânzări. Diferența între diferitele pachete ale "Biroul Viitorului" o constituie serviciile de configurare inițială. mai multe detalii...

Aplicații care fac parte din pachetul "Biroul Viitorului - Standard"

Dynamics 365
licență+instalare

Sistem de gestiune clienți - Dynamics 365

Permite gestionarea și urmărirea întregului flux de vânzări (de la client potențial până la oferta, contract, factură). Asigură gestionarea tuturor informațiilor si interactiunilor cu clientii astfel încât abordarea acestora sa poată fi făcută particularizat (in funcție de importanța și beneficiile pe care le aduce), consistent (să primească aceeași informație de la orice angajat) și in timp util.

Portals
licență

Site Web - Microsoft Portals

Permite afișarea de informatii catre clienți, parteneri sau angajați și colectarea datelor de la aceștia. Este integrat cu sistemul de gestiune date clienți Dynamics 365 și permite afișarea de informații particularizat pentru utilizatori autentificați sau utlizatorii publici. Permite colectarea de informații de la clienții potențiali și chiar declanșarea unor procese automate (de exemplu raspunderea automată la cereri etc.). Chiar și acest site pe care îl urmăriți acum este un Portal Microsoft.

Excel Online
licență+instalare

Calcul Tabelar - Microsoft Excel Online

Indiferent dacă vreți să faceți un total, să urmăriți niște cheltuieli sau să faceți niște simulari complexe, Microsoft Excel Online este instrumentul potrivit și întotdeauna la îndemână. Fiind intotdeauna accesibil din internet, foile de calcul pot fi partajate între mai mulți utilizatori și chiar editate simultan. Permite efectuarea de calcule și generarea de grafice. exemplu de fisier rezultat...

Word Online
licență+instalare

Editor texte - Microsoft Word Online

Cu ajutorul editorului de texte puteți deschide documentele direct de pe email, puteți să le modificați sau să creați altele noi. Puteți lucra la cărți sau alte lucrări științifice, edita CV-uri sau trimite oferte sau scrisori. Acest lucru se poate face oricând și de oriunde direct în internet, fără să mai fie nevoie să descărcați vreun document pe calculatorul local. exemplu de fisier rezultat...

Power Point - Online
licență+instalare

Prezentari - Microsoft PowerPoint Online

O imagine face cât o mie de cuvinte. Puteți să vă concepeți prezentările de oriunde, de pe drum, de pe telefon sau tabletă astfel încât atunci când ajungeți la sedință sau întâlnire, totul să fie pus la punct și actualizat până la ultimul detaliu. Prezentările pot fi partajate sau făcute publice pentru a putea fi trimise partenerilor sau coechipierilor.

Sway
licență+instalare

Newslettere, Rapoarte - Microsoft Sway

Puteți prezenta informația în format asemănător Powerpoint, dar nu pe diapozitive, ci în mod cursiv sub formă de pagină web. Puteți insera imagini sau seturi de imagini, text, animații sau videoclipuri pentru a crea o experiență deosebită pentru privitor. exemplu de fisier rezultat...

Email
licență+instalare

Email - Microsoft Outlook Online

Oferă o căsuță de e-mail generoasă de 50 GB, astfel încât să nu mai trebuiască să ștergeți vreun email. Este accesibilă de oriunde din internet. Pot fi transferate fișiere mari de până la 50 MB. Pot fi configurate casuțe de e-mail partajate de mai mulți utilizatori pentru lucrul în echipă.

Calendar
licență+instalare

Calendar - Microsoft Outlook Online

Vă puteți planifica întâlnirile. Aveti acces oricând și de pe orice dispozitiv compatibil conectat la internet la programul dvs. pentru a-l vizualiza sau modifica. Pot fi stabilite reguli de partajare a calendarelor, astfel încât asistentul(a) dvs. să poată urmări și eventual face modificari în program sau pot fi create calendare specifice pentru anumite echipe de proiect.

Skype for business
licență+instalare

Video Conferințe - Skype pentru afaceri

Permite efectuarea de apeluri audio - video HD cu mai mulți participanți simultan. Permite partajarea ecranului astfel încât toți participanții să vadă ce se prezintă. Permite partajarea controlului astfel încât se poate oferi asistență de la distanță pentru utilizare sau configurare sisteme. Permite trimiterea de mesaje scrise între participanți. Se pretează foarte bine pentru munca la domiciliu, ceea ce poate scădea foarte mult costurile cu angajații.

Persoane de contact
licență+instalare

Persoane de contact - Microsoft Outlook Online

Folosind agenda online de persoane de contact nu va mai fi nevoie sa pastrați carti de vizită. Veți avea oricând și de oriunde din internet acces la datele de contact. Puteți face căutari după diferite criterii, cum ar fi ocupație sau companie pentru a le trimite email-uri, pentru a-i contacta telefonic.

OneDrive
licență+instalare

Stocare fisiere online - Microsoft OneDrive

În orice moment un hardisk poate să nu mai funcționeze, un laptop sa fie furat sau pierdut. Pentru a nu periclita funcționarea afacerii puteti să pastrați o copie a fișierelor în internet prin intermediul OneDrive. Mecanismele speciale de sincronizare pot să țină la zi conținutul din internet cu cel de pe calculatorul local. Mai mult documentele păstrate online pot fi partajate cu alți membri ai echipei.

SharePoint
licență+instalare

Site Intranet - Microsoft Sharepoint Online

Prin intermediul site-urilor de intranet puteți să organizați informația destinată propriilor angajati. Informația poate fi structurată pe departamente, proiecte etc. Pot fi acordate drepturi de acces astfel încât fiecare să poată accesa numai informația la care are dreptul.

Activități
licență+instalare

Activități - Microsoft Outlook Online

Puteți să vă stabiliți liste cu sarcini de efectuat pentru a nu uita să faceți ceva important. Puteti sa urmăriți progresul lucrărilor pe fiecare activitate, să înregistrați timpul de lucru total sau real afectat fiecărui beneficiar sau prioritatea activității.

Planner
licență+instalare

Planificator - Microsoft Planner Online

Puteți să organizați activitatea firmei sau echipei pe proiecte (planuri) și în interiorul acestora în seturi de activități. Activitățile pot fi alocate anumitor utilizatori. Progresul lucrărilor poate fi urmărit individual pe fiecare activitate sau centralizat pentru tot proiectul.

OneNote
licență+instalare

Gestiunea Ideilor - Microsoft OneNote Online

Aveți o idee și nu știți pe ce să o scrieți? OneNote, având forma unui caiet de notițe structurat in dosare si pagini, este soluția ideală pentru a nota ideea si de a aduna toate informațiile necesare în vederea valorificării acesteia. Puteți nota și citi informații de oriunde din internet de pe orice PC, tabletă sau smartphone.

Yammer
licență+instalare

Propria rețea de socializare - Yammer

Rețelele de socializare au prins tot mai mult teren în ultima vreme. Puteți folosi aceasta în avantajul companiei în condiții de deplină siguranță prin folosirea unei rețele de socializare private, ținând la curent angajații cu toate noutățile, consolidând echipa și nu în ultimul rînd urmărind starea de spirit a angajaților.

Social Engagement
licență

Monitorizare rețele socializare - Microsoft Social Engagement

Postările pe rețelele de socializare tind să devină virale. O postare negativă pe pagina dvs. poate să genereze efecte în lanț cu consecințe grave asupra imaginii companiei, dacă nu luați măsuri rapide pentru ștergerea acesteia sau pentru a o contracara cu un raspuns corespunzător. Miocrosoft Social Engagement monitorizează în permanență conturile dvs. și vă alertează după reguli prestabilite. De asemenea, face analize complexe asupra imaginii companiei pe aceste rețele.

Customer Insights
licență

Sondaje Online - Microsoft Customer Insights

E foarte important să cunoașteți părerea clienților dvs. Prin intermediul sondajelor online puteți urmări interesele clienților, putând să optimizați eforturile de promovare sau să prioritizați lansarea anumitor produse sau chiar să retrageți sau să corectați anumite produse.

PowerBI
licență

Rapoarte, Grafice online - Microsoft PowerBI

Ca întreprinzător cunoașterea stării afacerii tale este foarte importantă. Prin PowerBI ai la indemână un ser de indicatori, grafice și rapoarte actualizate zilnic în mod automat, astfel încât să iei decizii bazate pe informații reale si actualizate. Poți consulta aceste grafice de pe orice PC, telefon sau tableta, chiar și de pe AppleSmartwatch.

PoweApp
licență

Aplicații personalizate - Microsoft PowerApps

Câteodată e mai util să introduci sau să consulți anumite date fără să mai intri în sistem și să cauți locul unde sunt aceste date. PowerApps îți permite să definești aplicații care rulează pe diverse dispozitive și care afișează anumite seturi de date permițând căutarea, vizualizarea și modificarea acestora.

Flow
licență

Conexiuni între aplicații - Microsoft Flow

Deși aplicațiile lucrează foarte bine independent, există situații când procesul de business trebuie continuat de la o aplicație la alta sau când în funcție de anumite condiții dintr-o aplicație trebuie declanșate acțiuni în altă aplicație. Microsoft Flow permite definirea unor condiții (ex. apariția unei înregistrari noi etc.) la care se pot asocia acțiuni în diverse aplicații (ex. trimiterea unui e-mail, crearea unei inregistrari în alt sistem etc.).

 

licență+instalare = aplicațiile sunt configurate și pot fi folosite imediat

licență = aplicațiile pot fi configurate ulterior fără a mai fi nevoie să achizitionați vreo licență suplimentară

Servicii care fac parte din pachetul "Biroul Viitorului - Standard"

Instalare

Instalare și punere în funcție

Toate aplicațiile de mai sus care sunt marcate cu "instalare" sunt configurate și predate "la cheie". Pentru fiecare licență de utilizator contractată este configurat un utilizator valabil pentru toate aplicațiile și o căsuță de e-mail.

Microsoft Dynamics 365 va fi configurat într-o formă standard optimizată și localizată pentru România.

Pachetul include și configurarea unui flux de lucru pentru a se adapta mai bine pe specificul activității clientului căt și introducerea sau modificarea unor campuri.

Vor fi create câte un șablon pentru ofertă, contract și factura, personalizate cu logo și datele clientului.

Se va face migrarea inițială pentru companii, persoane de contact, adrese, clienți potențiali pe baza fișierelor furnizate de client.

Instruire

Instruire utilizatori

Este inclusă o sesiune de instruire de 8 ore la sediul clientului pe teritoriul României. La sesiunea de instruire pot participa numai utilizatorii pentru care s-au achizitionat licențe.

Vor fi furnizate manuale de utilizare în format electronic.

Asistență

Asistență și modificări

Sunt incluse în pachet un număr de 4 incidente pe an pentru fiecare contract. Aceste incidente pot fi folosite pentru rezolvarea anumitor probleme apărute în funcționare sau pentru efectuarea unor modificări la sistem în limita a 8 ore per incident.

Asistența este oferită de la distanță prin sistemul de teleconferință al DynamiXRM sau prin telefon.

Modificările sunt efectuate de la distanță pe baza cererilor specifice ale clientului.

Opțiuni ce pot fi achiziționate contra cost compatibile cu "Biroul Viitorului - Standard"

Laptop

Laptop performant la preț promoțional*

Poate fi achizitionat 1 laptop pe contract la un preț promoțional. Laptopul oferit are funcționarea garantată pentru toate produsele din cadrul "Biroul Viitorului"

Specificații:Asus F550VX-DM102D (Core i7 | 2.6 GHz | 15.6 inch |1920 x 1080 pixeli| RAM 8 GB | DDR4 |HDD 1000 GB |GeForce GTX960M |4096 MB Video RAM).

* Oferta este valabilă în limita stocului disponibil

Servicii

Servicii la cerere

DynamiXRM pune la dispoziția clienților o paletă largă de pachete de suport pentru a satisface nevoile clienților

Serviciile includ:

  • Customizare/Personalizare sistem
  • Rezolvare probleme
  • Migrare date
  • Modificare/creare formulare sau fluxuri de lucru
  • Modificare/creare șabloane documente
  • Dezvoltări complexe
  • Instruire suplimentară sau particularizată

Cereți mai multe detalii sau programați o prezentare 

Biroul Viitorului