"DynamiXRM ne-a furnizat atât servicii de asistență, cât și proiecte cum ar fi trecerea la versiuni superioare (Dynamics CRM 2011 la 2016), rescrierea proceselor de business existente, integrări și altele.
Considerăm că cei de la DynamiXRM sunt foarte experimentați în ceea ce privește Microsoft Dynamics CRM și foarte profesioniști în abordarea și răspunsurile lor.
Cei de la DynamiXRM au ajutat Caretower să înțeleagă mai bine și să folosească noile funcționalități ale acestei aplicații.
Recomand cu căldură echipa DynamiXRM către orice organizație pentru că sunt convins prin prisma colaborării noastre cu ei că pot ajuta orice organizație în ceea ce privește CRM."

C. N., Co-Founder Caretower LTD

 

"Recomand GoGet365 ECOReport pentru raportarea cantităților de ambalaj introduse pe piața din România.
Soluția GoGet365 EcoReport ne permite să întreținem baza de date a ambalajelor după material și după tipul de ambalaj: primar/secundar/transport și totodată obținem rapid raportul pentru OTR-uri și Declarația pentru Fondul de Mediu.
Utilizând soluția GoGet365 EcoReport, Compania De Silva a înregistrat beneficii precum creșterea productivității muncii prin înlocuirea mai multor activități manuale și reducerea cu 70% a timpului destinat activității de raportare.
Recomand echipa DynamiXRM pentru rapiditate și profesionalism."

Corina Niță, De Silva Exclusiv

 

"În cadrul Cummins Generator Technologies România am apelat la serviciile de Instruire ale DynamiXRM pentru produsul Microsoft Dynamics 365 (CRM).
Reprezentanții DynamiXRM au dat dovadă de cunoștințe avansate ale modulelor CRM, atât din perspectiva funcțională (Comercial-Vânzări), cât și tehnică (IT- Administrare și Configurare).
Colaborarea a fost una bună - primind răspunsuri prompte la solicitările noastre.
Recomand DynamiXRM pentru servicii similare."

Florin Petrescu, IT Manager
Cummins Generator Technologies România

Biroul Viitorului