gg${ggPage.drm_style}
image

Cine suntem?

Suntem o companie tânără, dar avem peste 30 de ani de experiență

După zeci de ani de muncă în cadrul unor multinaționale importante din România am hotărât să pornim pe cont propriu. În 2015 am infințat compania: Dynamix Relationship Management SRLD care ulterior a devenit: DynamiXRM SRL.

De atunci ne ocupăm exclusiv de proiecte Microsoft Dynamics pentru clienți importanți din toată Europa.vezi detalii...

Acoperire națională

În România avem sediul Central la București unde avem o echipă de consultanți certificați Microsoft cu experiență în analiza afacerii și arhitecți CRM.

Divizia tehnică este formată din consultanți tehnici, programatori și ingineri software certificați Microsoft, localizată în Tîrgu Mureș, identifică soluții pentru orice proiect, indiferent de complexitate, de la instalări speciale redundante și până la calcule particularizate complexe.

Diviza de consultanță este formată din consultanți de business și system customizers certificați Microsoft, localizați strategic în Tîrgu Mureș, Ploiești, Cluj-Napoca și București, pentru a fi cât mai aproape de clienții noștri.

DynamiXRM S.R.L


Date facturare:
CUI: RO 34632290
Nr.Reg.Com.: J40/6996/2015
Sediu Social: Șos. Colentina nr.2B, Sector 2, București, România

LOCATII


Sediul Bucuresti: Spectrum Business Center, Șoseaua Mihai Bravu, 62 A, Sector2
Email:
Fix:
Mobil:

Sediul Mures: Bulevardul Cetatii, nr. 1, Birou 2, Tg. Mures
Email:
Fix:
Mobil:
Folosim cookie-uri pentru a vă oferi o experiență completă. Vă rugăm să citiți politica de confidențialitate. Prin continuarea utilizării acestui site confirmați că sunteți de acord cu această politică.